Суботній рецепт: картопляна ковбаса

Картопляна ковбаса, світлина порталу "smakotainfo.com"

Пропонуємо урізноманітнити ваше меню смачною картопляною ковбасою. Готуються такі ковбаски дуже легко та є повноцінною самостійною стравою до обіду чи вечері.

Про це повідомляє портал "smakotainfo.com"

  • Картопля – 2 кг.
  • Ковбаса – 200 г.
  • Копчений бочок – 200 г.
  • Цибуля – 2 штуки.
  • Яйця – 2 штуки.
  • Борошно – 5 ст.л.
  • Майоран.
  • Сіль, перець.
  • Свиняча кишка.
  • Олія.
Картопляна ковбаса, приготування

Готову очищену кишку промиваємо під проточною водою. Ковбасу, бочок та цибулю ріжемо на дрібненькі кубики, підсмажуємо на гарячій олії до м’якості цибулі.

Картоплю чистимо та тремо на дрібну картопляну тертку, як на деруни. До картоплі додаємо яйця, борошно, підсмажені ковбасу, бочок та цибулю. Добре вимішуємо, солимо перчимо, додаємо майоран.

За допомогою спеціальної насадки на м’ясорубці начиняємо кишку приготованим фаршем. Наповнюємо досить вільно (приблизно на 2/3 об’єму). Перев’язуємо через 15-20 см.

Викладаємо ковбаску на форму змащену олією, проколюємо у кількох місцях голкою, змащуємо ковбаски олією та ставимо в духовку.

Випікаємо при температурі 180 градусів близько 60 хвилин.

Смачного!

Хочете швидше дізнаватися про найцікавіші і найважливіші новини?
Приєднуйтесь до наших каналів:
- в TELEGRAM
- у VIBER
- в 
INSTAGRAM
Тут тільки найактульніші відео, новини та історії Чернігова!