14 жовтня на 54-му році життя відійшов у вічність відомий чернігівський ресторатор Ігор Сухомлин.
Про це повідомила його дружина Христина на своїй сторінці у Facebook.
14 жовтня на 54-му році життя відійшов у вічність відомий чернігівський ресторатор Ігор Сухомлин.
Про це повідомила його дружина Христина на своїй сторінці у Facebook.
«14 жовтня, пішов із життя мій чоловік Ігор Сухомлин – найдорожча для мене людина. Він боровся до останнього, але хвороба перемогла.
Ігор пішов у спокої, без болю в оточенні найближчих людей», – написала Христина Сухомлин.
Кремація відбудеться в Мюнхені, де Ігор проходив лікування, а поховання праху – у Барселоні.
Ігор Сухомлин народився 19 квітня 1972 року у Чернігові. Мав економічну освіту й ступінь МВА, який здобув у Міжнародному інституті менеджменту. З юності відзначався працелюбністю та наполегливістю – свій шлях почав із найпростіших робіт: був двірником, сторожем, токарем.
На початку 1990-х років Ігор займався організацією вистав студентського театру естрадних мініатюр (СТЕМ), в яких також грав і сам. У 1995 році створив рекламне агентство, яке згодом, у 2002-му, переніс із рідного Чернігова до Києва.
Справжнє визнання прийшло у 2007 році, коли разом із партнерами він відкрив ресторан «Велюров» — з цього проєкту почалася історія його успішного ресторанного бізнесу. Згодом з’явилися інші заклади, серед яких Varenik’s, «Шарлотка», «Чашка», «Балувана Галя», «Буба», Mimosa Brooklyn Pizza. Його заклади швидко стали впізнаваними не лише в Чернігові, а й у Києві, Черкасах, Житомирі та Львові. Загалом Ігор Сухомлин долучився до відкриття 18 ресторанів і кав’ярень по всій Україні.
Він був не лише підприємцем, а й людиною, яка щиро любила свою справу, вмів об’єднувати людей і створювати простір, наповнений теплом, смаком і змістом.
Ігор разом із дружиною Христиною виховували трьох дітей – двох синів і доньку.
Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Ігоря Сухомлина.