• Головна
  • В чому полягає автоматизація закладів харчування
Новини компаній
12:06, 2 листопада 2020 р.

В чому полягає автоматизація закладів харчування

Новини компаній

Автоматизація діяльності ресторану, кафе, бара, кав’ярні та інших закладів громадського харчування, як і будь-якого бізнесу передбачає вирішення широкого кола завдань – технологічних, юридичних, управлінських. Заклад громадського харчування – об’єкт, на якому вирішувати подібні завдання часто особливо складно. Річ у тому, що в сучасному ресторані, кафе чи навіть звичайній їдальні виробничі процеси розподілені на декілька рівнів – кожен з яких має свої особливості.

Якщо ви хочете оптимізувати систему роботи вашого кафе або ресторану, варто перейти за посиланням https://skyservice.pro/ru/cafes-and-restaurants/. Програма для автоматизації закладів SkySerivcePOS – це прекрасний варіант для тих, хто хоче відкрити власний ресторан або кафе, полегшити облік в закладі й слідкувати за роботою онлайн на будь-яких пристроях.

При автоматизації роботи ресторану чи кафе (як і більшості інших типів закладів громадського харчування) головне завдання – інтеграція бізнес-процесів, які здійснюються на різних виробничих ділянках, в єдину систему, яка керується компетентними людьми, які мають необхідний досвід і кваліфікацію, за допомогою ефективних програмно-технічних рішень.

Отже, автоматизація закладів громадського харчування може включати облікові процедури на різноманітних ділянках виробничого процесу. До числа ключових ділянок в даному випадку можна віднести ті, на яких проходять процеси:

1.Обслуговування клієнтів – отримання й обробка замовлень, фактичної подачі страв, розрахунку з клієнтами, отримання зворотного зв’язку від них.

2.Процеси приготування страв. Вони можуть відбивати хід взаємодії працівників кухні з іншими структурними підрозділами підприємства, в тому числі з залом обслуговування чи, наприклад, складом.

3.Бухгалтерські процеси, звітність очевидним чином пов'язана з розрахунками відвідувачів.

4.Складський звіт.

Автоматизація роботи ресторану й кафе – це впровадження різноманітних технічних й програмних засобів, які дозволяють звести до мінімуму ручні дії співробітників закладу громадського харчування, які виконують різноманітні трудові функції співвідносно зі своєю посадою. Це можуть бути дії в рамках:

- обслуговування клієнтів;

- формування меню, страв;

- взаємодія офіціантів з кухнею;

- взаємодія кухні та складу;

- ведення статистики й формування звітів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Оголошення
live comments feed...