
Новини компаній
12:06, 2 листопада 2020 р.
В чому полягає автоматизація закладів харчування
Новини компаній

Автоматизація діяльності ресторану, кафе, бара, кав’ярні та інших закладів громадського харчування, як і будь-якого бізнесу передбачає вирішення широкого кола завдань – технологічних, юридичних, управлінських. Заклад громадського харчування – об’єкт, на якому вирішувати подібні завдання часто особливо складно. Річ у тому, що в сучасному ресторані, кафе чи навіть звичайній їдальні виробничі процеси розподілені на декілька рівнів – кожен з яких має свої особливості.
Якщо ви хочете оптимізувати систему роботи вашого кафе або ресторану, варто перейти за посиланням https://skyservice.pro/ru/cafes-and-restaurants/. Програма для автоматизації закладів SkySerivcePOS – це прекрасний варіант для тих, хто хоче відкрити власний ресторан або кафе, полегшити облік в закладі й слідкувати за роботою онлайн на будь-яких пристроях.
При автоматизації роботи ресторану чи кафе (як і більшості інших типів закладів громадського харчування) головне завдання – інтеграція бізнес-процесів, які здійснюються на різних виробничих ділянках, в єдину систему, яка керується компетентними людьми, які мають необхідний досвід і кваліфікацію, за допомогою ефективних програмно-технічних рішень.
Отже, автоматизація закладів громадського харчування може включати облікові процедури на різноманітних ділянках виробничого процесу. До числа ключових ділянок в даному випадку можна віднести ті, на яких проходять процеси:
1.Обслуговування клієнтів – отримання й обробка замовлень, фактичної подачі страв, розрахунку з клієнтами, отримання зворотного зв’язку від них.
2.Процеси приготування страв. Вони можуть відбивати хід взаємодії працівників кухні з іншими структурними підрозділами підприємства, в тому числі з залом обслуговування чи, наприклад, складом.
3.Бухгалтерські процеси, звітність очевидним чином пов'язана з розрахунками відвідувачів.
4.Складський звіт.
Автоматизація роботи ресторану й кафе – це впровадження різноманітних технічних й програмних засобів, які дозволяють звести до мінімуму ручні дії співробітників закладу громадського харчування, які виконують різноманітні трудові функції співвідносно зі своєю посадою. Це можуть бути дії в рамках:
- обслуговування клієнтів;
- формування меню, страв;
- взаємодія офіціантів з кухнею;
- взаємодія кухні та складу;
- ведення статистики й формування звітів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
10:46
Вчора
ТОП новини
Оголошення
