• Головна
  • Прохолодні десерти з морозивом: три цікаві рецепти
Новини компаній
14:32, 24 червня

Прохолодні десерти з морозивом: три цікаві рецепти

Новини компаній

Погодьтесь, літо – саме той час, коли серед десертів хочеться обрати щось не лише смачне, а й освіжаюче. А що як не морозиво підходить для цього на усі 100%. Купити морозиво – це завжди просто та швидко, а якщо зробити його складовою цікавого десерту? Саме для тих, хто шукає цікаві поєднання смаків у десертах та простий їх спосіб приготування, ТМ «Ласунка», компанія, що є провідним виробником морозива в Україні, має для вас три чудових рецепти, які точно стануть насолодою вашого літа.

Шоколадний фондан з морозивом

Прохолодні десерти з морозивом: три цікаві рецепти, фото-1

Інгредієнти:

  • 150 г чорного шоколаду (70% какао)
  • 150 г вершкового масла
  • 150 г цукру
  • 3 яйця
  • 30 г борошна
  • 20 г какао-порошку
  • 10 г ванільного цукру
  • сіль
  • ванільне морозиво ТМ «Ласунка» для подачі

Рецепт приготування:

  • Присипте форми для фондана (діаметром близько 8-10 см) какао-порошком.
  • Розтопіть на водяній бані шоколад разом з маслом до отримання однорідної суміші. Зніміть з вогню та залиште трохи охолонути.
  • У мисці збийте яйця разом з цукром та ванільним цукром до однорідності.
  • Додайте розтоплений шоколад з маслом та знову добре перемішайте.
  • Поступово просійте какао-порошок, борошно та сіль у миску з тістом. Змішуйте до отримання однорідної консистенції.
  • Увімкніть розігріватися духовку до 200°C.
  • Розлийте тісто в підготовлені форми та відправте випікатися протягом 10-12 хвилин. Центр фондану повинен залишитися рідким.
  • Дістаньте фондан з духовки та залиште трохи охолонути.
  • Подавайте з кулькою ванільного морозива. Смачного!

Морозиво брикет з печивом

Прохолодні десерти з морозивом: три цікаві рецепти, фото-2

Інгредієнти:

  • 250 пломбіру ТМ «Ласунка»
  • 150 г шоколадного печива

Рецепт приготування:

  • Зачекайте, поки морозиво трохи підтане, щоб його можна було легко формувати.
  • Візьміть один шматочок шоколадного печива. Покладіть на нього приблизно 1-2 столові ложки морозива (залежно від розміру печива).
  • Покладіть друге печиво зверху морозива, щоб утворити сендвіч.
  • Легко притисніть, аби морозиво рівномірно розподілилося між двома шматочками печива.
  • Примітка: за бажанням можна обваляти бічні сторони сендвіча у тертому шоколаді
  • Відправте сендвічі на декілька годин у морозильник, щоб морозиво стало більш твердим та краще тримало форму.

Яблучний крамбл з морозивом

Прохолодні десерти з морозивом: три цікаві рецепти, фото-3

Інгредієнти:

  • 2-3 середні яблука
  • 150 г цукру
  • 150 г борошна
  • 75 г масла (холодного, нарізаного на кубики)
  • 1 ст. л лимонного соку
  • 1 ч. л молотої кориці
  • сіль
  • ванільне морозиво ТМ «Ласунка» для подачі

Рецепт приготування:

  • Очистіть яблука від шкірки, видаліть серцевину та наріжте на невеликі кубики.
  • Перемішайте нарізані яблука з 50 г цукру, ½ ч. л молотої кориці та лимонним соком.
  • В окремій мисці змішайте муку, 100 г цукру, ½ ч. л кориці та дрібку солі.
  • Додайте нарізане холодне масло та розітріть до отримання великих крихт.
  • Увімкніть розігріватися духовку до 180°C.
  • Викладіть яблучну суміш в керамічну форму для запікання.
  • Рівномірно розподіліть крамбл зверху яблучного шару.
  • Випікати крамбл приблизно 30-35 хвилин, або доки верх стане золотистим та хрустким.
  • Подавайте яблучний крамбл гарячим або теплим разом з кулькою ванільного морозива.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Ласунка #Lasunka
Оголошення
live comments feed...