>

вівсяне борошно для харчового виробництва

Борошно вівсяне - борошно, що виробляється із дрібної фракції вівса шелушоного, готової крупи. Борошно вівсяне являє собою однорідний борошняний продукт з дрібними частинками оболонок, колір - білий з кремовим, жовтуватим або сіруватим відтінком. Масова частка вологи і зольність ( в перерахунку на суху речовину) вівсяного борошна - не більше 15,0 і 1,40% відповідно. У хлібопекарній промисловості вівсяне борошно застосовують тільки у суміші з пшеничним або житнім борошном. Вівсяне борошно надає виробам гіркий присмак і викликає потемніння м"якішу.Застосування вівсяного борошна при виробленні хліба із житнього борошна підвищує водопоглинальну здатність тіста і сприяє зберіганню свіжості хліба при зберіганні.
Рубрики
Продукти
Агроснаб.ТОВ ТМ.Фiльварок
Показати номер
Дії
В обранеВидалити з обраного

Схожі оголошення

Рисовая мука производства нашей компании обладает высокой влагосвязывающей способностью и может прим...
10:06, Сьогодні
В природе не существует более замечательного пищевого сырья, чем куриные яйца. Пропорции между отдел...
10:06, Сьогодні
Амарантовая мука производится из растения амарант-древнейшей злаковой культуры (редкое название-щири...
10:06, Сьогодні
Пропонуємо імітовану ікру високої якості. За смаком нічим не поступається натуральній. В асортименті...
09:37, 1 грудня
Хочете додати 0462.ua на головний екран і бути в курсі новин?