Суботній рецепт: сніданок з лаваша за 5 хвилин

Це найсмачніший і найшвидший варіант сніданку з лаваша на петельні! А особливість рецепту в тому, що начинку можна змінити на свій смак.

Інгредієнти:

  • 1 лаваш;
  • 150 г твердого сиру;
  • 1 банка тунця;
  • 1 помидор;
  • 4 яйця;
  • 2 ст. л. олії;
  • щіпка солі. 

Лаваш нарізати на дві круглі заготовки за допомогою тарілки (20 см). Два яйця перемішати, додати сіль. Сир натерти на дрібній тертці, помідори нарізти на круглі пластини, тунець розімнути виделкою.

Сковорідку потрібно трішки змастити рослинною олією. Виливаємо яйця, зверху кладемо одну заготовку з листа лаваша. Смажити кілька хвилин на вогні нижче середнього, а потім перевернути на інший бік.

На одну половину покласти тертий сир, зверху тунець, помідори (3 пластини) і посипати тертим сиром. Частину начинки залишити для іншого лаваша. Закрити начинку іншою половиною лаваша і обсмажити з обох боків до золотистої скоринки