• Головна
  • Поштова станція на Валу: облаштовано ґанок з металевими навісом і перилами (ФОТОРЕПОРТАЖ)
13:38, 7 лютого

Поштова станція на Валу: облаштовано ґанок з металевими навісом і перилами (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Поштова станція на Валу: облаштовано ґанок з металевими навісом і перилами (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У Чернігові завершена реставрація будівлі колишньої Поштової станції на території Валу.

Як повідомляє пресслужба Чернігівської міськради, нещодавно будівельники оздобили ґанок музею металевим навісом над входом, а також встановили ковані металеві поручні. Це надало будівлі додаткового шарму та естетики.

Окрім того, на ґанку планують встановити автоматичний підйомник для маломобільної категорії відвідувачів.

Також вже розпочалася підготовка до проведення внутрішніх ремонтних робіт. Зараз робітники виносять з Поштової станції демонтоване будівельне сміття.

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Поштова станція #Вал #реставрація #ремонтні роботи
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...