• Головна
  • Суботній рецепт: гарбузове печиво
09:01, 11 листопада 2023 р.

Суботній рецепт: гарбузове печиво

Суботній рецепт: гарбузове печиво

Не знаєте, що приготувати до чаю? Спробуйте гарбузове печиво. Ця випічка потребує найпростіших інгредієнтів, а також вирізняється легким та швидким приготуванням

Інгредієнти:

  • Гарбуз - 250 г;
  • Масло -150 г;
  • Цукор - 200 г;
  • Яйце - 1 шт;
  • Борошно - 350 г;
  • Ванільний цукор -1 ч.л.;
  • Розпушувач для тіста - 1/2 ч.л.;
  • Кориця -1 ч.л.;
  • Мускатний горіх -1/2 ч.л.;
  • Імбир 1/2 ч.л.

Очищений від шкіри та насіння гарбуз нарізати кубиками та варити у підсоленій воді 15 хвилин. Збити блендером м’яке масло з цукром, додати яйце. Злити воду з гарбуза та зробити з нього пюре.

З'єднати пюре з масляною сумішшю, додати туди ванільний цукор, борошно та розпушувач. Перемішати. Додати корицю, імбир та мускатний горіх. Все дуже добре перемішати.

Деко застелити папером для випічки і змастити його олією. Викласти тісто на деко за допомогою ложки. Поставити у попередньо розігріту до 200° духовку на 25-30 хвилин. Але треба дуже вважати на особливості власної духовки та те, наскільки грубим (чи тонким) ви зробили печиво. Перед випічкою можна посипати печиво цукром або подрібненими волоськими горіхами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Рецепт #випічка #гарбуз #печиво
Спецтема
Прості рецепти приготування їжі на кожен день. Сезонні страви, до святкового столу, десерти, оригінальні рецепти. Страви, які ви зможете приготувати своїми руками у себе вдома, з тих продуктів, що продаються в магазині чи на ринку.
Оголошення
live comments feed...