Спецтема
Прості рецепти приготування їжі на кожен день. Сезонні страви, до святкового столу, десерти, оригінальні рецепти. Страви, які ви зможете приготувати своїми руками у себе вдома, з тих продуктів, що продаються в магазині чи на ринку.

Пропонуємо рецепт смачної шарлотки з яблуками, що готується без яєць – спеціально для тих, хто дотримується посту, але любить випічку.
У воді розчинити цукор і сіль, влити рослинне масло.
Додати сік лимона і ванілін.
Всипати борошно з розпушувачем, перемішати до однорідності.
Яблука очистити від шкірки, нарізати шматочками.
Кожну порізану порцію відразу вмішувати в тісто, щоб яблука не потемніли.
Додати цедру лимона, перемішати.
Тісто викласти в форму, випікати при 180 градусів С близько години до сухої палички.
Для глазурі: змішати решту соку лимона і цукрову пудру.
Глазур готуйте безпосередньо перед нанесенням на шарлотку.
Готову шарлотку вийняти з форми, остудити, полити глазур’ю.
Шарлотка готова! Смачного!