09:01, 8 червня

Суботній рецепт: салат "Дубок"

Суботній рецепт: салат "Дубок"

Існує багато видів салату "Дубок". Пропонуємо приготувати один із різновидів цього дуже смачного та ароматного салату. Смак криється у тому, що усі інгредієнти потрібно нарізати великими шматками. Заправляти салат можна як магазинним, так і домашнім майонезом. Інгредієнти салату прості та доступні. "Дубок" підійде як для святкового столу, так і на обід.

Інгредієнти:

  • гриби консервовані (дрібні) – 1 банка;
  • шинка або варене м’ясо – 300 г;
  • яйця – 6-7 шт; майонез – до смаку;
  • цибуля зелена – до смаку;
  • сіль, перець – до смаку.

Відварюємо яйця в круту. Охолоджуємо їх. Очищуємо та нарізуємо великими кубиками. Шинку або відварене м’ясо нарізуємо великими кубиками (як вам до вподоби).

Гриби відкриваємо, зливаємо маринад та пробуємо на смак. Якщо дуже гострі, то промиємо кип’яченою холодною водою. Гриби висипаємо до інших ігредієнтів салату "Дубок". Зелену цибулю нарізуємо дрібно та відправляємо у салат. Заправляємо майонезом, солимо, перчимо до смаку.

Салат "Дубок" готовий. Смачного!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Салат #"Дубок" #рецепт #шинка #яйця #гриби #інгредієнти
Спецтема
Прості рецепти приготування їжі на кожен день. Сезонні страви, до святкового столу, десерти, оригінальні рецепти. Страви, які ви зможете приготувати своїми руками у себе вдома, з тих продуктів, що продаються в магазині чи на ринку.
Оголошення
live comments feed...