• Головна
  • Суботній рецепт: чорничне печиво з білим шоколадом
08:51, 12 липня

Суботній рецепт: чорничне печиво з білим шоколадом

Суботній рецепт: чорничне печиво з білим шоколадом

Солодке та ароматне, має ніжну текстуру і поєднує в собі свіжий смак чорничних ягід з приємною кислинкою та ніжний аромат білого шоколаду — усе це про неймовірне чорничне печиво з білим шоколадом. Воно готується зі свіжих ягід чорниці або лохини, а білий шоколад надає печиву солодкий аромат і кремовий смак, — пише storinka.

Чорничне печиво з білим шоколадом ідеальний вибір для любителів солодкого. Таке печиво може бути гарним доповненням до чаю чи кави, а також відмінним десертом після обіду чи вечері.

Поєднання свіжих чорниць, цедри лимона і шматочків білого шоколаду, створює чудове печиво, яке до того ж можна брати з собою як перекус на пікніки і вечірки. Будьте готові до того, що вас попросять приготувати таке печиво знову та знову!

Як готувати печиво

Інгредієнти:

  • вершкове масло - 120 г;
  • цукор - 100 г;
  • яйце - 1 шт;
  • цедра 1 лимона;
  • сіль — ¼ ч.л.;
  • екстракт ванілі – 1 ч.л.;
  • борошно - 200 г;
  • розпушувач - 1 ч.л.;
  • білий шоколад - 80 г;
  • чорниця - 120 г.

Приготування: 

  • У глибоку миску викладіть м'яке вершкове масло, додайте цукор і збийте віночком в однорідну кремову масу;
  • Додайте яйце і знову перемішайте до однорідності;
  • Додати цедру лимона, сіль, екстракт ванілі. Перемішайте;
  • Всипте борошно, що просіює, і розпушіть, Перемішайте лопаткою до однорідної маси;
  • Додайте шматочки білого шоколаду та чорниці, акуратно перемішайте, щоб не пошкодити ягоди;
  • Злегка вологими руками скачайте з тіста кульки. Викладайте їх на лист, застелений пергаментним папером і злегка натисніть, надаючи кулькам форму печива. Викладайте тісто на відстані один від одного, тому що при випіканні печиво розтікається і збільшується в діаметрі;
  • Випікайте печиво в розігрітій до 180°C духовці приблизно 12 хвилин. Краї печива мають затвердіти та стати золотистими;
  • Дайте печінкою злегка охолонути на деках, потім можете перекласти на тарілку або решітку для остигання.

Смачного!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Суботній рецепт #Чорниця #Печиво #Приготування
Оголошення