
09:06, 20 вересня
Суботній рецепт: ароматний яблучний крамбл

Соковиті яблука й ягоди під хрусткою вівсяною скоринкою — ідеальне поєднання для затишних осінніх вечорів. Ділимося рецептом швидкого та смачного яблучного крамблу, який можна приготувати всього за пів години, розповідаєна Instagram-сторінці "solopiika".
Як приготувати яблучний крамбл
Інгредієнти:
- яблука очищені – 250 г;
- ягоди заморожені – 150 г;
- вівсяні пластівці – 150 г;
- цукор або мед – 80 г;
- борошно – 50 г;
- розтоплене масло або олія – 40 г;
- кукурудзяний крохмаль – 10 г;
- сіль – дрібка.
Спосіб приготування:
- Підготувати яблука, видалити серцевини та нарізати кубиками.
- Обваляти ягоди в кукурудзяному крохмалі.
- Викласти яблука та ягоди на дно форми для запікання. Посипати половиною цукру або полити медом.
- Змішати вівсяні пластівці з борошном та дрібкою солі, додати розтоплене масло та мед, перемішати до утворення крихти.
- Викласти крихту на яблука з ягодами, утрамбувати та випікати 20–25 хв при 200°С.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Оголошення