09:01, 31 серпня
Суботній рецепт: брауні з малиною
Ці шоколадні Брауні з малиною виходять надзвичайно соковитими та пухкими. При цьому готуються дуже просто, а посуду для миття після цього – мінімум. Фактично, усе можна зробити в одній каструлі.
Дуже смачний десерт запам’ятається усім домашнім та гостям. Брауні з малиною – ідеальний супутник до ранкової кави або чаю а також для вечері з чашкою теплого молока.
Інгредієнти:
- Темний шоколад – 200 г.
- Молочний шоколад – 100 г.
- Вершкове масло – 250 г.
- Цукор – 400 г.
- Яйця – 4 шт.
- Борошно – 140 г.
- Какао-порошок – 50 мл.
- Малина – 200 г.
Розігріваємо духовку до 180 градусів. Форму для випічки розміром 20х30 см застеляємо пергаментом.
В каструлю викладаємо поламаний на шматки шоколад, вершкове масло та цукор. Ідеального результату для Брауні з малиною вдасться досягти, якщо використовувати коричневий цукор. Але якщо його немає – використайте звичайний цукор в тій самій кількості.
Розтоплюємо масло та шоколад на маленькому вогні. Періодично помішуємо суміш. Знімаємо з вогню, коли шоколад і масло перетворяться на однорідну рідку масу.
Коли шоколадна суміш трохи вистигне, вбиваємо до неї яйця по черзі одне за одним і добре перемішуємо після кожного.
Далі вмішуємо в шоколад борошно та какао-порошок. Додаємо 2/3 ягід малини. Після цього вимішуємо дуже обережно, аби ягоди просто «втопилися», але не розвалилися.
Виливаємо суміш у форму для випікання. Зверху викладаємо решту малини. Випікаємо у духовці близько 30 хвилин. Брауні з малиною має почати тріскатися по краям.
Виймаємо з духовки та залишаємо вистигати у формі для випікання. Після того, як Брауні з малиною охолоне – нарізаємо на шматки потрібного розміру. Смачного!
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Спецтема
Останні новини
Спецтема
Оголошення
00:25, 5 вересня
10:32, 1 вересня
1
09:39, 3 вересня
10
12:24, Вчора
1
23:19, 28 серпня
live comments feed...